Workshop als bedrijfsuitje of team building

Meer doen met de aanwezigen middelen binnen uw bedrijf? Een creativiteits- of improvisatie workshop kan wonderen doen. Zin om de creativiteit in jullie groep eens te laten opleven? ON Events biedt vanaf nu workshops aan, ideale teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje, of evenement. Deze workshops zijn geschikt voor bedrijven, scholen, vrienden groepen en dus eigenlijk voor iedereen wel. Boek de workshops met drankenarrangement, menu, borrelhapjes, all-in of gewoon los. Als locatie kunnen we een restaurant of zaal voor u boeken, of uw eigen ruimte gebruiken.

Improvisatie workshop

Onze acteurs laten u tijdens de improvisatie workshop kennismaken met de beginselen van acteren en improvisatie en oefent verschillende technieken en improvisatiesituaties met de groep. Acteren en improvisatie is niet iets dat te gebruiken is op het toneel of voor de camera. Acteren kan in elke situatie ontzettend handig zijn. Stel u wilt iets voor elkaar krijgen maar uw mimiek blijft achter, dan wordt het lastiger om uw doel te bereiken. Acteren en daarmee ook improvisatie is een ontzettend belangrijke hulpvaardigheid die overal van toepassing kan zijn: Op de werkvloer, bij klanten, thuis, noem maar op. De improvisatie workshop is levendig, gezellig en vooral leerzaam.

Workshop Creativiteit

Helaas worden mensen steeds minder creatief naar mate ze ouder worden. Onze routines zorgen ervoor dat we minder moeten improviseren. Toch kan iedereen deze oerkracht weer activeren. Dat proberen we tijdens onze creativiteit workshop. Tijdens de workshop gaan we als eerste enkele oefeningen doen waar we de creativiteit mee aanwakkeren. Een gezellige mix van doen, informatie en grappige momenten zorgen voor een gezellige en nuttige workshop.

Teambuilding workshop

Wist u dat u zich met teambuilding geen zorgen hoeft te maken over de bedrijfskostenregeling? Zo kunt u zorgeloos een leuke uitje beleven met uw team, wat daarnaast ook leerzaam is. De workshops kunnen in heel Nederland worden uitgevoerd, op uw eigen locatie of extern. Blaas extra leven in uw medewerkers met nuttige en zinnige personeelsuitjes en team building. Interesse in een teambuilding workshop? Neem contact op!