FAQ

Stappenplan

 • Uw wensen

  Allereerst inventariseren we uw wensen

 • Op zoek

  Vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte locatie

 • Ons aanbod

  U ontvangt van ons een locatie en menuvoorstel

 • Akkoord?

  Indien u akkoord gaat boeken we de datum en de evenementenlocatie

 • Voorschot

  We vragen u een voorschot te betalen voorafgaand aan het evenement

 • Alles nog eens doornemen

  Enkele dagen voorafgaand bespreken we de boeking nog, zodat u gerust kunt zijn, dat alles goed gepland is

 • Het evenement

  U geniet rustig mee

 • Factuur en evaluatie

  Na afloop ontvangt u de eindfactuur en vragen we u de evaluatie in te vullen.

Vaak gestelde vragen

Wordt er ook rekening gehouden met dieetwensen?

Elk menu heeft een vegetarische optie. Allergieën en intoleranties vernemen we graag voorafgaand, zodat de keuken daar rekening mee kan houden.

Organiseert u ook voor evenementen voor kleine groepen

Doordat ON Events met professionele artiesten werkt, en zij een gage krijgen voor hun optredens, zou de prijs voor kleine groepen enorm hoog worden. Wij richten ons dus voornamelijk op grote groepen, maar we organiseren regelmatig kleine bedrijfsuitjes voor 10 tot 15 personen. Bij minder dan 10 personen raden we u onze groepsarrangementen af.

Kan ik vooraf een stadsspel spelen via ON Events?

We werken samen met Uitjes en Eten en kunnen voor een voordelige prijs een leuk stadsspel aanbieden in uw stad naar keuze.

Hoe wordt het menu en het restaurant gekozen?

Als we al uw wensen geïnventariseerd hebben, proberen we u een aanbieding op maat aan te bieden. In de meeste gevallen krijgt u de keuzes tussen verschillende menu’s. We proberen u ook altijd te laten kiezen tussen meer restaurants.

Hoeveel entertainers doen er mee?

Bij de comedy dinner show hangt de bezetting af van de grootte van uw groep en de beschikbaarheid van onze artiesten. De show wordt minimaal door 2 en maximaal door 7 entertainers uitgevoerd. Een dinerspel wordt altijd door 1 presentator uitgevoerd. Voor sommige dinerspellen zullen we de groep moeten opsplitsen.

Hoe wordt de locatie gekozen?

Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan we op zoek naar een geschikte locatie. We boeken pas een geschikte evenementenlocatie als u ons voorstel goedkeurt.

Wat voor soort menu’s zijn er?

Onze favoriet is de “walking dinner”. Een 9 gangen menu met klein gerechten. Een goedkopere variant is een buffet. Het voordeel van een buffet en een “walking dinner” is dat het bijdraagt in een losse sfeer. Zo wordt er meer contact gemaakt tussen uw groepsleden, en hoeft u niet de hele avond naast dezelfde persoon te zitten. Andere opties zijn: “shared dining”, een ouderwets driegangen keuzemenu, tapas, een lunch of borrelhapjes. Wat u maar wenst…

Kan het ook internationaal?

Jazeker, onze meeste shows zijn voor internationale groepen. Onze artiesten spreken Engels, Nederlands, Spaans, Duits en Frans.

Kunnen we de locatie zelf regelen?

Ja, u kunt ons alleen voor het entertainment boeken.