Wie zijn wij?

Evenementenbureau voor bijzondere uitjes

ON Events is een in 2013 opgericht creatief evenementenbureau uit Amsterdam. Ons doel is mensen een nieuwe onverwachte ervaring te geven. Het team bestaat uit een goochelaar, zangeres, presentator / entertainer en een komiek. We ontwerpen samen de constant veranderende dinnershows en dinerspellen. Samen hebben we meer dan 35 jaar entertainment ervaring. Evenementenbureaus uit de hele wereld boeken ons voor geslaagde dinnershows en dinerspellen als bedrijfsuitje. Waarom boekt u ons niet direct?

Daniel van Loosbroek

Daniel van Loosbroek

Presentator, entertainer, DJ & event planner

Na jarenlange ervaring als entertainer, werkt Daniel nu als eventplanner en uitvoerder bij evenementenbureau ON Events.

Niek Takens

Niek Takens

Goochelaar

Niek is een jonge en talentvolle goochelaar. Voordat u het weet is, er van alles weg of tevoorschijn getoverd. Bij evenementenbureau ON Events kunt u Niek inhuren voor een goochel act of als onderdeel van een geheel verzorgde dinnershow.

Lisa Emmerik

Lisa Emmerik

Actrice, zangeres & presentatrice

Een prachtige stem en professionele uitstraling. Lisa is een eersteklas presentatrice en heeft veel musicalervaring die ze inzet bij de acts georganiseerd door ons evenementenbureau.

Ward Claeys

Ward Claeys

Mimespeler, acteur & clown

Ward neemt je mee in een bijzondere wereld. Nadat hij jarenlang als entertainer en als clown in circussen heeft gewerkt, werkt hij nu als komediant in shows overal ter wereld.

Evenementenbureau gespecialiseerd in bijzondere bedrijfsfeesten en evenementen

Krachten gebundeld
Nadat iedereen eerst hun eigen weg is gegaan, worden nu  krachten gebundeld bij evenementenbureau ON Events. Als gevolg daarvan bieden we nu evenementen aan waar we vroeger alleen maar van konden dromen. Het mooiste van de dinershows en acts is dat niemand verwacht dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Als er dan iets gebeurt, is de ervaring veel intensiever.

Op maat gemaakte spellen, shows en events
In opdracht van andere grote en internationale evenementenbureaus verzorgen we regelmatig voor grote groepen op maat gemaakte dinerspellen. We maken ons er niet graag makkelijk van af, geluidseffecten en grappige wendingen in een spannend spel.

Presentator
Een ervaren, talentvolle of humoristische presentator? De presentatoren bij evenementenbureau ON Events hebben veel ervaring in het openen van evenementen, als ceremoniemeester op bruiloften of als spelbegeleider.

Comedy Dinnershow
2015 was het jaar van de Comedy Dinnershow. Na een rustig begin en ontelbaar veel repetities zijn we tegen het einde van het jaar op stoom gekomen. We zijn nu op het punt gekomen waarbij we bij de eindbeoordeling gemiddeld een 9 als eindcijfer krijgen. Ook een evenement boeken bij ON Events? Neem contact op!