DJ huren

DJ huren voor bruiloft

DJ huren voor een bruiloft of andere evenementen? De dj van evenementenbureau ON Events is een ervaren dj / entertainer met veel ervaring in diverse muziekstijlen. Deze dj heeft zichtbaar veel plezier achter de knopppen. Een algemeen feest, club, café, bedrijfsfeest of bruiloft. Het maakt ons niet uit, we passen ons graag aan. U kunt onze DJ zowel met als zonder licht- en geluidsapparatuur inhuren.

 

Locatie

overal in Nederland mogelijk

Prijs

3 uur € 500,- incl. btw, licht en geluid

Interactieve dj inhuren

  • Breed repetoir

  • Sfeervol

  • we maken er een show van

Bruiloft DJ

De bruiloft dj´s van ON Events spelen goed in op het publiek, hebben veel ervaring en zichtbaar veel plezier in het draaien. Ze maken graag een show van de avond en zijn daarom echte feest dj´s. Of u nu een DJ wilt huren voor een bruiloft is waarbij een leuke openingsdans gedraaid moet worden, of een bedrijfsfeest waar de groep nog los gemaakt moet worden. Wilt u graag een volle dansvloer? Dan zit u zeker goed bij onze bruiloft DJ die van alle markten thuis is.

Feest DJ

Onze feest dj zoekt graag het contact met u op. Als een echte showman zal hij het publiek er bij betrekken. De dj zingt mee op karaoke versies, en laat de groep meezingen. De muziek kan in overleg met u bepaald worden, maar onze feest dj is ook ervaren genoeg om aan te voelen waar de groep behoefte aan heeft. Van bekende meezingers tot happy hardcore en van rock & roll tot dance en trance. Voor iedere groep hebben we wat wils. Wilt u een ervaren en losse feest dj huren? We draaien graag op uw evenement.

Reserveer uw dj direct online!