Act of entertainer inhuren

Act of entertainer inhuren?

Wilt u een bijzondere happening, show, act of entertainment boeken? Denk aan komedianten voor in de bediening of reserveer een spannende happening. De acts, shows en happenings van ON Events zijn origineel en vooral onverwacht! Niemand verwacht dat er iets gaat gebeuren en dat maakt het erg bijzonder.

Happening

Happening (de) zelfst.naamw. (m./v.) is een spectaculaire, spontaan lijkende maar vooraf bedachte gebeurtenis, bedoeld om de openbare orde op een ludieke manier te verstoren, zodoende te choqueren.

Act & entertainment naar keuze

Ga in groepsverband het donker in met de bloedstollende spooktocht, beleef onze hilarische bediening met de komedianten als obers of bekijk een adembenemende vuurshow! Uiteraard maken we ook shows en entertainment acts op maat.

Entertainment boeken voor uw bruiloft of event

ON Events heeft het afgelopen jaar op menig bruiloft gewerkt als DJ of als hilarische ober. Het leuke aan entertainment op de locatie van de klant in een besloten kring, is dat iedereen elkaar kent en de stemming snel te beïnvloeden is. Onze entertainer DJ´s maken er graag een feestje van. Naast draaien weten ze de boel op te jutten en er een gezellige stemming in te krijgen. Dat er gedanst gaat worden, staat zo goed als vast op deze avonden. Alleen de juiste muziek moet nog gedraaid en gemixt worden.

Acts en entertainment op bedrijfsfeesten

Afgelopen najaar hebben we menig bedrijfsuitje omgetoverd tot een bloedstollende avond met onze acts en entertainment zoals de spooktocht. Of wat dacht u van onze hilarische obers bij u in de bediening? Ook een act of entertainment boeken? Neem contact op!