Comedy show

Comedy show met diner, sketches en muziek

Normaal etentje?
Wat een normaal etentje moet worden, loopt uit op een hilarische avond. Door de drukte in het restaurant zijn er namelijk nieuwe obers aangesteld. Deze obers blijken niet zo serieus te zijn als normale obers. In het begin houden ze zich nog koest, maar al snel ontstaan er grappige en vreemde situaties.

Sketches, magic, zang en interactie
In hoog tempo wisselen de sketches en goocheltrucs zich af, zo ontstaat tijdens het brood snijden een happening waar een zaag bij te pas moet komen. Natuurlijk kunt u ook gezellig bijpraten en rustig van het eten genieten.

Locatie

overal in Nederland mogelijk

Tijdsduur

ongeveer 3,5 uur

Prijs

vanaf € 57,- p.p. excl. btw en incl. menu

Prijstabel

12 - 15 personen

vanaf € 66,- excl. btw en incl. driegangen keuze menu. Bij minder dan 12 personen betaalt u de prijs voor 12 personen.

16 - 20 personen

vanaf € 64,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu

21 - 25 personen

vanaf € 62,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu

26 - 30 personen

vanaf € 59,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu

vanaf 31 personen

vanaf € 57,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu. Prijzen voor grote groepen variëren vanwege afspraken omtrent zaalhuur.

Drankjes afkopen?

vanaf € 7 p.p. per uur excl. btw. (bier, fris, wijn, hete dranken). Prijzen verschillen per locatie.

“Feestje met 12 totaal verschillende collega’s. De sfeer zat er redelijk snel in. Allemaal een topavond gehad. Wat hebben we verschrikkelijk gelachen, konden niet meer stoppen! Gedanst tot op de tafel aan toe! We hebben het leukste personeelsfeestje ever gehad! We praten er nu nog over na! Het was echt een topavond met Top entertainers! En ook nog heerlijk gegeten! Absolute aanrader!”

Anita
AnitaPersoneelsfeest Zorgbalans, 10 december 2015

“Wil je een avond met origineel en waanzinnig leuk entertainment? Ga dan in zee met de boy’s van ON Events. De knotsgekke obers halen alles uit de kast om iedereen te verrassen met hun originele fratsen. We hadden dus een tent vol zeer tevreden gasten. Dit is echt een super aanrader en voor elke leeftijd zeer geschikt. Mijn gezelschap bestond uit ‘van 16 tot 90’ jarigen. Daan en Ward ontzettend bedankt, deze avond zal ons heel lang heugen.”

Carla
Carlafamilie etentje, 18 januari 2015

Reserveren - Informatie

Beleef een comedy dinnershow, maak uw groepsuitje uniek!

Komedieobers
De obers blijken anders te zijn dan normale obers. Ze komen in bizarre situaties terecht waarin ze met improvisatie en humor het moment proberen te redden. Als blijkt dat het servies nog niet op tafel ligt worden de obers gedwongen te improviseren.

Sketches, muziek en goocheltrucs
Hoe verder de avond vordert, hoe meer er gebeurt in het steeds complexere spel van de obers. Er wordt bijvoorbeeld muziek gemaakt met wijnglazen,  en de obers blijken ook goede goochelaars te zijn. U zult zelf ook in beweging moeten komen. Grote sketches tussen de maaltijden door worden afgewisseld met een humoristische bediening waardoor er altijd wel iets gebeurt, en u ook met uw gezelschap kunt bijpraten.

Komediediner met driegangen keuzemenu
Gedurende de avond geniet u van onze zangere, hilarische sketches, komedie, goocheltrucs en natuurlijk van een culinair driegangendiner, dat uiteraard ook door de obers geserveerd wordt. Het Knotsgekke Restaurant is uniek en vooral een erg origineel etentje.

Voorbeeldprogramma

17:00 – 17:30 Ontvangst door de obers
17:30 – 17:45 Sketches door de obers
17:45 -18:00 Voorgerecht
18:00 – 18:30komediesketches, muziek en goochelen
18:30 – 18:50 Hoofdgerecht
18:50 – 19:15 komediesketches, groepsparticipatie, muziek en goochelen
19:15 – 19:30 Nagerecht
19:30 – 20:15 Sketches en afsluiting
  • driegangen keuzemenu

  • interactief

  • sketches en komedie

  • zeer gezellige avond