Dinnershow met acteurs en amusement

Een gezellig diner met elkaar? Niemand vermoedt wat er gaat gebeuren totdat de dinnershow begint. Ideaal als bedrijfsetentje of groepsdiner.

Onvergetelijke ervaring

Onze acteurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wat is echt en wat niet? Geniet van een culinair driegangen keuzemenu terwijl wij u een andere wereld laten beleven met één van onze dinnershows.

Welke dinershow past er bij u?

Ervaar een bloedstollende dinnershow met het Horrordiner. Special effects en onze acteurs zorgen voor ijzige spanning. Bent u opzoek naar iets luchtigers? Dan is Het Knotsgekke Restaurant misschien iets voor u. Een diner vol sketches en muziek van de obers. Voor een geslaagde dinnershow waarin u een hoofdrol speelt, kiest u voor ON Events.

Origineel en onverwacht

Een groepsdiner in de vorm van een happening. In het begin gaat iedereen er vanuit dat dit een normale avond gaat worden, maar als de avond vordert zullen meer mensen vraagtekens plaatsen bij de echtheid van wat er gebeurt. Terwijl u geniet van een driegangen diner laten wij u een bijzondere avond beleven. De scenario´s van de dinnershows zijn geschreven door professionele scriptschrijvers en getalenteerde acteurs, die er alles aan doen om u geslaagde avond te geven. We  gebruiken geluideffecten, special effects en uw verbeelding tijdens deze bijzondere groepsdiners.

Perfect als bedrijfsuitje

De humoristische schetses van de komediediner of de zinderende spanning van de Horror Diner Show. Onze dinershow is perfect als bedrijfsuitje of familieavond. Wilt u meer informatie over de dinnershow? Neem dan contact op!