Moorddiner

Moordspel diner organiseren?

Hilarisch en spannend moordspel diner! Kruip in de huid van een topmagnaat of een gestoorde crimineel. Sluit verbonden en saboteer je tegenstanders in deze politieke thriller vol intriges. Tussen het moordspel door geniet u van een driegangendiner.

Over het moordspel

Tijdens het moordspel diner is iedere speler verkleed en voert originele opdrachten uit. Door deze geheime opdrachten valt het verhaal langzaam op zijn plaats. Ook deelnemen aan het moorddiner? Neem contact op!

Locatie

overal in Nederland mogelijk

Tijdsduur

ongeveer 4,5 uur

Prijs

vanaf € 52,- p.p. incl. driegangen keuzemenu excl. btw

Prijstabel

12 - 15 personen

Vanaf € 59,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu. Bij minder dan 12 personen worden er 12 personen in rekening gebracht.

16 - 20 personen

Vanaf € 55,- p.p. excl btw en incl. driegangen keuzemenu

vanaf 21 personen

Vanaf € 52,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu

drankjes afkopen?

vanaf € 7,00 p.p. per uur excl. btw

“We hebben een geweldige avond gehad en vanaf de eerste minuut zat iedereen in zijn/haar rol en was het spel begonnen! Zeker een aanrader voor een teambuilding. Alles was netjes geregeld en het was erg fijn dat je begeleidt wordt in het spel zodat het nooit stilvalt. Bedankt!”

Anneliesbedrijfsuitje NKL, Moorddiner, 12 februari 2016

Reserveer uw datum

  • moorddiner-moordspel personeelsetentje dinerspel bedrijfsuitje

Geniet van je donkere kanten met dit moorddiner!

Vergeet het normale moordspel, en speel het enige moordspel diner waarin iedereen verdacht wordt van de moord. En waarin iedereen een geheime agenda heeft.

Start van het moordspel

Na het voorgerecht begint het eerste deel van het moordspel en presenteert iedereen zijn of haar alibi. De spelers hebben geheime individuele opdrachten en er moeten groepsopdrachten opgelost worden terwijl er steeds meer aanwijzingen over de moord komen.

Strategisch spel

Wat volgt is een politiek steekspel waarin u het moordspel slim moet spelen. Sluit verbonden, en vertel vooral niet alles wat je weet. Nog spannender is het om medespelers te gebruiken en weer te laten vallen als ze niet meer nodig zijn. Net als in de echte wereld worden schuldigen niet altijd veroordeeld.

Na het hoofdgerecht

Na het hoofdgerecht maken we het moordspel nog iets moeilijker. De moord is namelijk het gevolg van een grote samenzwering. De daders zullen goed samen moeten werken om vrij gesproken te worden, maar zal het ze lukken?

Moordcomplot

Het moorddiner is een hilarische avond met heerlijk eten en twee moordspellen vol complotten, grappige opdrachten en vooral erg origineel! Leer uw collega´s eens in een ander daglicht kennen bij een bedrijfsuitje, of  leef je uit met al je vrienden in een groepsuitje. Neem contact op om aan het moordspel diner deel te nemen.

Voorbeeldprogramma

17:00 – 17:30 Ontvangst
17:30 – 18:00 Omkleden en voorstellen
18:00 – 18:30 Voorgerecht
18:30 – 19:30 Eerste moordspel
19:30 – 20:00 Hoofdgerecht
20:00 – 21:00 Tweede moordspel
21:00 – 21:20 Dessert
21:20 – 21:30 Prijsuitrijking

Het Moordspel diner

  • driegangen keuzemenu

  • spel tussen de gangen door

  • verkleedkleding voor iedereen

  • Intriges, politiek en doe-opdrachten