Ik hou van Holland dinerspel

Ik hou van Holland dinerspel

Kneuterig en hilarisch dinerspel. Zoekt u voor uw bedrijfsuitje een dinerspel waar iedereen meedeelt in de ouderwetse Hollandse gezelligheid? Speel onder leiding van onze professionele presentator een originele versie van het bekende Ik hou van Holland-spel terwijl u tussendoor van een culinair driegangen keuzemenu geniet.

Hilarische quiz met opdrachten en battles
De spelers krijgen vanuit een onverwachte hoek te maken met typisch Nederlandse kenmerken en proberen zo origineel mogelijk hun team naar de winst helpen.

Locatie

overal in Nederland mogelijk

Tijdsduur

ongeveer 4,5 uur

Prijs

vanaf € 50,- p.p. excl. btw incl. driegangen keuzemenu

Prijstabel

12 - 15 personen

vanaf € 59,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu. Bij minder dan 12 personen brengen we 12 personen in rekening.

16 - 20 personen

vanaf € 55,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu

21 - 25 personen

vanaf € 52,- p.p. excl. btw en incl. driegangen keuzemenu

26+ personen

vanaf € 50,- p.p. excl. btw incl. driegangen keuzemenu

drankjes afkopen?

vanaf € 7,00 p.p. per uur excl. btw

Reserveer uw evenement direct online!

  • ik hou van holland dinerspel diner spel bedrijfsuitje

Dinerspel met:

  • driegangen keuzemenu

  • 3 uitdagende rondes

  • Gezellige aankleding

  • Originele spellen

Kneuterig gezellig dinerspel in thema van Ik hou van Holland

We konden er niet meer omheen, I love Holland is het nieuwe dinerspel van ON Events.  Een humoristische quiz waarin u gegarandeerd gaat lachen.

We beginnen direct, nog voor het voorgerecht worden de teams verdeeld en begint onze presentator rustig met het opbouwen van het spel. U krijgt geluidsfragmenten te horen, weet u waar deze vandaan komen?

Na het voorgerecht barst de strijd echt los, u zult in actie moeten komen, niets doen is geen optie in dit hilarische dinerspel. De teamleiders worden uitgenodigd voor de eerste battle en u moet misschien naar de wc rennen vanwege het lachen. Na de battles kunt u rustig bijkomen tijdens het hoofdgerecht en met uw groep genieten van het gezelschap en een culinair diner.

Meezingers, grappige opdrachten en originele quizvragen komen aan u voorbij in deze hilarische quiz, die uitermate geschikt is om als bedrijfsuitje uw team dichter bij elkaar te laten komen in een ontspannende omgeving. Onze professionele presentatoren zorgen voor een geslaagde avond, waarbij we ons volledig richten op uw wensen en zo goed mogelijk zullen inspelen op uw groep.

Geen idee welk dinerspel bij uw groep past? Dit spel past bij elke groep en is zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels te spelen. Benieuwd hoe uw groep zich zal ontwikkelen tijdens dit hilarische personeelsetentje? Het I love Holland dinerspel is een succes voor elke gelegenheid.

Voorbeeldprogramma

17:00 – 17:30 Ontvangst
17:30 – 18:00 Eerste ronde dinerspel
18:00 – 18:30 Voorgerecht
18:30 – 19:30 Tweede ronde dinerspel
19:30 – 20:00 Hoofdgerecht
20:00 – 21:00 Derde ronde dinerspel
21:00 – 21:20 Dessert
21:20 – 21:30 Prijsuitrijking