Dinerspel

Verrassende Dinerspellen

Beleef een dinerspel vol humor dat zowel oppervlakkig als serieus gespeeld worden, wat de reden van uw uitje ook is! Onze presentatoren proberen zo goed mogelijk op elke groep in te spelen en houden natuurlijk rekening met uw wensen of plannen.

 

Bedrijfsetentje of groepsdiner?

Speel tussen de gerechten door de spannendste spellen.
Liegen, bedrog, en samenzweringen. Door slim te spelen, maakt u van uw vrienden- of bedrijfsuitje een thriller, waar u onder het genot van een culinaire maaltijd alleen u zelf nog kan vertrouwen. Hoe overtuigend kan jij zijn in onze bloedstollende dinerspellen?

Professioneel
Geen onervaren medewerkers, maar echte presentatoren of acteurs maken van uw groepsetentje of bedrijfsetentje een bijzondere ervaring. De dinerspellen zijn geschreven door scriptschijvers, zodat u gerust kunt zijn op een geslaagd dinerspel.

Bekende karakters uit uw eigen bedrijf in het spel verwerken?
Voor meerdere opdrachtgevers maken we dinerspellen op maat. Zo kan de directeur door een ander gespeeld worden, of zie je misschien jezelf spelen door ander. Van alles is mogelijk, we gaan graag met u in overleg om voor uw groep het juiste dinerspel te ontwikkelen.

Restaurant uitkiezen
Zodra u bij ons uw voorkeursstad en wensen heeft aangegeven gaan wij op zoek naar een restaurant dat past bij uw wensen. Elk restaurant heeft een afgesloten zaal of ruimte zodat u ongestoord van het bedrijfsuitje of groepsdiner kan genieten. U krijgt de keuze uit meerdere restaurants met menu´s en kiest de ruimte, die u het meest geschikt vindt.