Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving? ON Events heeft samenwerkingen met geschikte en mooie evenementenlocaties in Rotterdam en omgeving, zoals Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht. Een hilarisch dinerspel of terecht komen in een onverwachte show tijdens onze dinnershows, We doen er alles aan om u uw personeelsuitje tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Team Building en personeelsetentjes

De begeleiding van onze ervaren acteurs en presentatoren zorgen voor een vlekkeloos en professioneel bedrijfsuitje.

Dinnershows
Laat u verrassen door onze obers terwijl ze een comedy show opvoeren in de bediening. Of kiest u voor een grillige dinershow en is het horrordiner iets voor uw groep? Elke dinnershow is onverwacht en u kiest de uiteindelijke locatie van de show uit. We zullen u meerdere locatiemogelijkheden geven in Rotterdam en omgeving waarna u de keuze maakt.

Interactief diner
U kiest een locatiemogelijkheid uit en onze presentatoren verzorgen een hilarisch of bloedstollend dinerspel. Zo kunt u een moord oplossen en voor ons moorddiner kiezen of is de Hollandse spelquiz misschien meer iets voor uw groep. Geniet van driegangen keuzemenu en uw gezelschap, want u gaat gegarandeerd een andere kant ontdekken van uw collega´s. De spellen zijn ontworpen door een scriptschrijver. Welkom in onze entertainment wereld!

Een nuttige workshop als team building
Creatieve en gezellige workshops vol tips en trucs die direct in de praktijk ingezet kunnen worden. Als u in Rotterdam een workshop zoekt bent u bij ons op het goede adres. Kiest u voor all-in met drankjes en diner, combineer de workshop in Rotterdam met een dinerspel of dinnershow.

Acts & entertainment
Breidt uw evenement uit met onze entertainment acts. Onze DJ laat uw groep gegarandeerd dansen en onze komedie obers komen graag in de bediening van uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest werken om voor een hilarische sfeer te zorgen. Verder kunt u uw groep een spooktocht laten lopen, geen amateuristische bedoeling, maar echte acteurs verscholen in het bos.

Aangepaste evenementen?
Alle evenementen kunnen aangepast worden aan uw wensen en diverse combinaties zijn mogelijk.