Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje in Haarlem? ON Events heeft tal van samenwerkingen met geschikte locatie voor onze evenementen in Haarlem en in de directe omgeving zoals Hoofddorp, Beverwijk en IJmuiden. Van dinershow tot dinerspel en van workshop tot entertainment act. We doen er alles aan om u een niet meer te vergeten ervaring te geven.

Team Building en personeelsetentjes

Professionele acteurs en presentatoren begeleiden uw bedrijfsfeest en maken er een geslaagde dag van.

Dinershows
Griezelen met de acteurs en special effects van het horrordiner of komedie met onze acteurs in de bediening. Geniet van een bijzonder en onverwacht uitje met komedianten terwijl ze u bedienen. We laten u kiezen uit meerdere locaties en menu´s voor uw bedrijfsuitje in Haarlem. Het uiteindelijke menu kiest u zelf uit. We hebben meerdere prachtige zalen en locaties in Haarlem, waar we u graag mee willen verrassen.

Dineer met een spel
De Hollandse spelquiz, een moord oplossen of ons bloedstollende vampierspel. Met deze actieve dinerspellen heeft u contact met de gehele groep en geniet u daarnaast van een driegangen keuzemenu. Onze spellen zijn geschreven door een scriptschijver met veel ervaring in het maken van spellen, en een professionele presentator presenteert het spel. Treedt onze wereld binnen en laat u groep los in een uniek dinerspel in Haarlem.+

Acts of entertainment boeken
Een DJ huren in Haarlem, onze DJ is gespecialiseerd in het laten dansen van gevarieerde groepen. Indien u tijdens uw bedrijfsfeest in Haarlem de groep wilt laten dansen dan heeft u aan deze DJ een goede. Daarnaast organiseren we spooktochten en kunt u de comedy obers ook inhuren om de bediening van uw receptie, opening of evenement te verzorgen. Hilariteit gegarandeerd.

Team Building met een workshop
Opzoek naar een nuttige en gezellige manier van Team building? Onze workshops geven uw medewerkers kennis, tips & trucs, die direct op de werkvloer van toepassing kunnen zijn, daarnaast zijn ze ook nog eens reuze gezellig. Na afloop organiseren we graag nog een dinershow of dinerspel voor u.

Op maat of kant en klaar?
We kunnen onze evenementen helemaal aanpassen aan uw wensen en staan graag voor u klaar.