Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam? ON Events heeft samenwerkingen met restaurants en zalen door de hele stad. Of u nu op zoek bent naar een gezellige dinnershow, een spel tijdens het diner, entertainment of workshops. Het is onze missie om u een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam te geven.

Breed aanbod bedrijfsuitjes in Amsterdam

Geen studenten maar professionele acteurs, presentatoren en scriptschrijvers zorgen dat uw bedrijfsuitje in Amsterdam een succes wordt. We hebben een breed aanbod aan bedrijfsuitjes in Amsterdam als de dinnershow, dinerspel en teambuilding workshops.

Dinnershow in Amsterdam

Geniet van de dinershow van onze comedy obers of een van een griezelig diner met het horrordiner. Beleef een wel heel bijzonder en onverwachts bedrijfsuitje met onze acteurs in de bediening. Indien u een datum aangeeft, gaan wij op zoek naar beschikbare restaurants in Amsterdam. U krijgt de keuze uit meerdere restaurants en bepaalt in overleg met ons het menu.

Dinerspellen

I love Holland, een moordspel diner of het onbekende maar zo spannende Vampierspel. Een dinerspel hoeft niet passief te zijn. Het leuke bij dit bedrijfsuitje is dat je niet alleen met je buurman contact hebt, maar met de hele groep. Treedt onze wereld binnen met een uniek dinerspel in Amsterdam, gepresenteerd door een professionele presentator.

Acts en entertainment

ON Events biedt diverse acts en entertainment in Amsterdam aan, van een spooktocht tot een DJ. Ideaal als uitbreiding op uw bedrijfsfeest of event. Wij verzorgen DJ´s, acteurs en net dat beetje extra hilariteit of gezelligheid. Onze comedy obers komen ook graag in uw bediening helpen.

Workshops en team building

Wilt u een leerzame en onderhoudende vorm van team building in omgeving Amsterdam? Onze workshops zijn zo gemaakt dat uw medewerkers ze direct kunnen toepassen in uw bedrijf. Maak uw bedrijfsuitje compleet met een dinnershow of dinerspel na afloop.

Op maat gemaakt bedrijfsuitje in Amsterdam

Heeft u speciale wensen omtrent uw bedrijfsuitje of de locatie in Amsterdam? Wij helpen u graag met het invullen van uw ideale personeelsuitje!