Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje in Amersfoort of in de directe omgeving? Na veel vraag naar dinnershows en dinerspellen in Amersfoort is ON Events vanaf 2015 ook actief in Amersfoort. Natuurlijk hebben we ook in deze stad samenwerkingen opgezet met geschikte restaurants, zalen en evenementenlocaties. Daarnaast zijn we ook actief in de directe omgeving zoals: Leusden, Soest, Nijkerk en Barneveld. Een spetterende dinershow van onze bijzondere obers in Het Knotsgekke Restaurant of liever een origineel dinerspel? Elk uitje je is geschreven en ontworpen door scriptschrijvers en wordt uitgevoerd door ervaren acteurs en presentatoren. Zo maken we ook van uw personeelsuitje een onvergetelijke ervaring.

Dinnerhows en dinerspellen

Dinnershows
Verras uw collega´s met een comedy show van de obers, die voor een hilarische bediening zorgen. Komediesketches wisselen elkaar op hoog tempo af tijdens deze originele dinnershow in Amersfoort. In overleg met u wordt de definitieve locatie met menu uitgekozen, u krijgt de keuze uit meerdere restaurants waar het personeelsetentje gehouden kan worden.

Dinerspellen
Natuurlijk komt u ook een beetje voor het eten, want alle geselecteerde restaurants bieden een culinair driegangen menu aan. Maar het spel is wat de avond tot een succes maakt. Onze presentatoren begeleiden het spel waarin u eens de andere kant van uw collega´s kan ontdekken. Speel mee in een politieke thriller of beleef een hilarische quiz avond met het Ik houd van Holland thema.

Team building en entertainment acts

Team building met een workshop
U kunt uw bedrijfsuitje in Amersfoort ook gebruiken om als team dichter bij elkaar te groeien en daarnaast ook nog een leuke en leerzame dag beleven. Met een improviatie- en creativiteitsworkshop helpen wij uw personeel ondernemender te maken en sneller in te haken op kansen. De workshops kunnen all-in geboekt worden op los op uw eigen locatie.

Acts & entertainment
Organiseert u een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel en zoekt u nog losse entertainment acts? Gezellig dansen met de muziek van een DJ? Huur onze DJ in Amersfoort. Een rasentertainer die een niet alleen muziek draait, maar ook voor de boel weet op te schudden. Of wat dacht u van een griezelsfeer of grappige obers inhuren? We staan graag voor uw klaar.

Op maat gemaakte evenementen?
We passen ons graag aan uw wensen aan, en onze programmaschrijvers maken graag een programma op maat.