Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar

Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Alkmaar? ON Events heeft, als evenementenbureau in Alkmaar, de beste locaties voor evenementen in Alkmaar gevonden. Met onze entertainment acts, bijzonder originele activiteiten en team building maken we van uw bedrijfsfeest in Alkmaar een succes.  Van dinerspel tot dinnerhsow of toch een workshop? We zorgen voor een fantastische dag!

Bijzondere personeelsetentjes in Alkmaar

Onze professionele presentatoren en acteurs maken van uw activiteit een succes.

Een dinnershow voor uw groep alleen
Maak deel uit van een comedy show als onze komedianten en acteurs u morgen bedienen in een restaurant of griezel tijdens een horrordiner, Deze onverwachte dinershows zijn een happening. Geniet van uw collega´s als ze twijfelen of dit etentje wel echt is. U kunt kiezen uit meerdere geschikte zalen en restaurants met goede driegangenmenu´s en kiest uiteindelijk zelf de locatie voor uw bedrijfsuitje uit.

Dinerspellen
Houdt u van Holland, wilt u liever een moord oplossen of ons spannende vampierspel vol intriges spelen? Met deze interactieve dinerspellen geniet u van uw gezelschap zoals u ze nog nooit gezien heeft. Al onze activiteiten zijn door een scriptschrijver met veel ervaring geschreven. Tussen de spellen door geniet u van een driegangen keuzemenu. Laat ons u verrassen met een bijzondere ervaring tijdens uw personeelsfeest in Alkmaar.

Acts of entertainment boeken
Een enthousiaste entertainer als DJ inhuren voor uw evenement. Deze DJ laat uw groep beslist dansen op muziek die iedereen leuk vindt. In het Geestmerambacht net iets ten noorden van Alkmaar hebben we al menige groep aan het schrikken gemaakt met onze spooktocht, die u aan uw bedrijfsuitje in Alkmaar kunt toevoegen. Heeft u al een restaurant of locatie geregeld? Laat onze obers dan een show maken van de bediening. Hilariteit gegarandeerd. 

Leuke en handige workshops voor uw bedrijf
Opzoek naar een nuttige en gezellige manier van Team building? Met onze creatieve workshops helpen we uw medewerkers origineel en oplossingsgericht te denken. tips en oefeningen, die direct op de werkvloer van toepassing zijn. Naast leerzame team building is het daarnaast ook nog eens erg gezellig. Mocht u aansluitend nog een diner wensen, heeft u onze dinnershows en dinerspellen al eens bekeken?

Op maat gemaakte evenementen in Alkmaar
Vertel ons uw wensen, en we weten vast iets te regelen.