Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje / Personeelsuitje organiseren?

Bij ON Events schrijven scriptschrijvers uw bedrijfsuitje zodat u verzekerd bent van een unieke ervaring! Alle bedrijfsuitjes kunnen met eten en drinken geboekt worden, zodat u zorgeloos kunt genieten tijdens ons bijzondere personeelsuitje.

Kwalitatieve bedrijfsuitjes

De kwaliteit van een bedrijfuitje hangt niet af van de willekeur van een onervaren medewerker. Bij ON Events heeft u professionele acteurs, komedianten en presentatoren tegenover u staan. Het organiseren van personeelsuitjes is dan ook onze passie!

Een belevenis

Van een zinderende spooktocht tot een ludiek komediediner, en van een feestavond tot een dinerspel. Alle bedrijfsuitjes zijn stuk voor stuk een belevenis!

Bedrijfsuitje overal in Nederland

ON Events organiseert door heel Nederland bedrijfsuitjes. We hebben samenwerkingen met restaurants en zalen in het gehele land. Geef uw voorkeursstad aan en wij gaan op zoek naar een beschikbare ruimte voor het bedrijfsuitje met dinermogelijkheid. Indien u een stad heeft uitgekozen, laten we u kiezen tussen twee of meer restaurants met bijbehorend menu.

Bedrijfsuitje in de grote steden

Vanuit Alkmaar organiseren we overwegend personeelsuitjes in de provincie Noord-Holland met steden als Amsterdam, Haarlem, Purmerend en Castricum.  Maar sinds 2015 focussen we ons op het hele land. Als gevolg daarvan hebben we momenteel veel samenwerkingen met restaurants en eventlocaties opgezet. Een kleine greep uit de steden waar we dit jaar teamuitjes hebben georganiseerd: Zwolle. Leiden, Maastricht, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Amersfoort, Boxtel en Den Bosch.

Van dinnershow tot spooktocht en van moorddiner tot DJ huren

Alle personeelsuitjes die we hebben zijn ontworpen op basis van veel ervaring en omdat we het leuk vinden. Spooktochten geven ons bijvoorbeeld ontzettend veel plezier. We doen het werk meer voor het plezier dan uit noodzaak. Dat ziet u terug in al door onze zelf ontworpen bedrijfsuitjes, workshops, acts en dinnershows.

Onvergetelijk teamuitje boeken

We steken vaak de koppen bijeen om nog meer leuke teamuitjes te schrijven. Zo hebben we dit jaar twee nieuwe dinerspellen ontworpen, die in niets lijken op dinerspellen van concurrenten waar vaak een gezapig script de basis is van het dinerspel. Als we uw personeelsuitje mogen organiseren, doen we er alles aan u een nooit meer te vergeten ervaring te geven. Wilt u ook een onvergetelijk bedrijfsuitje? Neem dan contact op!